Фекалии го преплавија Охрид!?

Невремето со интензивни врнежи од дожд што попладнево го зафатија Охрид, предизвикаа поплавување во стариот дел на градот, а најмногу на улиците „Коста Абраш“ и „Цар Самоил“ кои се сметаат за критични при поголеми врнежи.

Дождот повторно ги исфрли на површина проблемите со одводот и канализациската мрежа.

 

Top