МИНИ и МАКСИ - Нов инстант лоз на Државна лотарија

МИНИ и МАКСИ е новиот инстант лоз на Државна лотарија, кој нуди 10 автомобили BMW X1  и  5 автомобили MINI ONE, Државна лотарија ја продолжува низата на инстант лозови каде главна премија се автомобили. Овој пат во игра се два типа автомобили  BMW X1 и MINI ONE.

Играта е едноставна а исто времено и динамична. Во 9те полиња за гребење треба да се откријат три исти симболи на BMW X1 или три исти симболи на MINI ONE, за добивка автомобил. Или пак три исти износи за парична добивка.

Покрај автомобилите, лозот нуди и 20 добивки по 50.000 денари  и други парични добивки.

Ве покануваме, да не ги одминувате среќните места на Државна лотарија, да го побарате новиот лоз МИНИ И МАКСИ кој за МИНИ инвестиција од 80 денари може да ви донесе МАКСИ добивка и максимум адреналин.

Воедно, ве поттикнуваме да подарите можност за СРЕЌА ПЛУС и во вашите планови за подарување да го вклучите и инстант лозот МИНИ И МАКСИ со кој може покрај возбуда и забава, да подарите автомобил или вредна парична добивка.

Top