Инстант лозот ПАРКиРАЈ ХИБРИД додели уште една Toyota Auris Hibrid

Скопје 07.12.2018 година, Државна лотарија на Македонија денес  додели уште еден  автомобил од инстант лотаријата ПАРКиРАЈ Хибрид, во Скопје, во салонот на Тојота Авто Центар.

Среќната добитничка на TOYOTA AURIS HIBRID e Кристина Савевска од Скопје, која својот добитниот инстант лоз го купила на продажното место на Државна лотарија на Македонија во скопски Сити Мол. Кристина и изминатите години вози автомобил TOYOTA AURIS, но бензинец, и пресреќна е што ќе го замени со автомобил од најновата хибридна технологија. Инаку, никогаш до сега не купила и не играла инстант лотарија. Првиот нејзин контакт со игрите на среќа го остварила, кога влегла во Сити Мол, одејќи на кино, и го здогледала штандот-продажното место на Државна лотарија на Македонија, каде купила само еден инстант лоз ПАРКиРАЈ ХИБРИД.  Кога и појасниле дека трите знаци на автомобил всушност се и симболот на нејзината добивка Тoyota Auris Hibrid , најпрво не можела да верува на својата почетничка среќа. Дури денес, кога ги доби и клучевите од својот нов автомобил поверува на својата среќа.

Кристина им порача на сите да веруваат во среќата и да ја испробаат со игрите на Државна лотарија на Македонија.

Државна лотарија на Македонија

ЗА ДОБРО!

Instant dobiten HIBRID

Top