Јанкулоска се породи, доби син

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска роди син, кој по желба на двајцата родители ќе го носи името Петар.

Породувањето се случило во една од скопските болници, а бебето и мајката се добри.

Ова е прво дете на ексминистерката Јанкулоска и нејзиниот сопруг Влатко Илиевски, со кого се омажи во 2010 година.

Top