Меѓународен ИТФ турнир во Теннис Парк
ТК Теннис Парк" со огромно задоволство ви го најавува меѓународниот ИТФ турнир кој ќе се одржи од 25-30 април на терените при тенискиот клуб. Квалификациите за турнирот започнуваат овој викенд, каде младите тенисери во машка и женска категорија ќе се борат за место во главниот дел од турнирот. Турнирот е за тенисери и тенисерки до 18 години.

Ги покануваме сите љубители на тенисот да дојдат и да ги проследат натпреварите од кафе-бар 
Теннис Парк" кој е лоциран веднаш до тениските терени.
 
itf turnir

За повеќе информации посетете ја нашата веб страница www.scjanesandanski.mk, или следете нè на Facebook и Instagram.
Top