Гејмери, подгответе се - Вардар доаѓа на PES 2018!

Македонскиот првак Вардар обезбеди пласман во групите на Лига Европа, а љубителите на видео-игрите ќе може да играат фудбал со македонскиот првак.

Познатата игра PES во верзијата за 2018 година го постави најтрофејниот македонски клуб меѓу тимовите за избор, а како сето тоа изгледа, погледнете во продолжение:

Top