Вистинско уживање: Најатрактивните 100 голови во изминатава деценија

Сите оние кои го сакаат фудбалот сакаат да видат атрактивни голови, а такви дефинитивно имавме во изминатава деценија, па со оглед на тоа што сме на крајот на 2019 или поточно на крајот на оваа декада дефиниитвно вреди да се потсетиме и ги погледнеме најдобрите 100 погодоци и тоа на едно место во едно видео.

Top