Игротека Бајка креира незаборавни родендени и убави спомени. Се трудиме да го оствариме сонот на секое дете. Секој роденден е различно скроен во зависност од…
Со објавувањето на YouTube Kids, Goolgle им даде важна алатка на родителите во заштитата на нивните деца од вулгарности и несоодветни содржини на YouTube. Генерално,…
Да се биде родител е еден од најтешките предизвици во животот. Всушност, многу од родителите честопати се преокупирани со тоа дека треба да им создадат…
Во три држави во САД веќе има забележано случаи на вирусот зика кој го пренесуваат комарците. Вирусот е закана за бремените жени затоа што може…
Игротека Бајка во соработка со работилницата Макондино, подготвија специјален настан оваа недела за сите дечиња во игротеката. Овој четврток на 27.10.2016, со почеток од 18…
Вежбањето им помага на дечињата да ги одржат мускулчињата и коските, воедно придонесува и спиењето да биде поквалитетно. Три дена во неделата се сосема доволни…
Top