Особено важно е да ги научиме децата да стекнат навика уште од најмала возраст да спортуваат, да внимаваат на своето здравје и здраво да се…
Мелина Милески е сопственичка на салоните за убавина „Силуете“ и мајка на пет деца – Дино, Лука, Лина, Лана и Леон. Денот и почнува вака:…
БОЈА НА КОСАТА И ОЧИТЕ Бојата на очите исто така зависи од комбинацијата на генот. Сепак, тука постои една законитост по која е невозможно родителите…
Според една нова студија, мајките и татковците кои ги поттикнуваат децата да веруваат во Дедо Мраз можеби ризикуваат ова да влијае на иднината на односите…
Децата во данските градинки се поделени како и кај нас, во две групи. Во едната се оние од 0-3 години, а во другата децата од…
Top