Аеробик центарот при СЦ „Јане Сандански" нуди и дисциплини за најмалите. Ритмичка гимнастика за девојчиња од 5-10 години, и спортска градинка за деца од 3-5 години. Отсега,…
Игротека „Бајка" подготви нова креативна работилница за сите дечиња оваа недела. Во четврток (27.04.2017) од 18:00часот, заедно со нашите дадилки дечињата ќе изработуваат пролетни украси од декоративна…
Дали да се постават камери на влезовите и во ходниците на градинките и кој да плати за набавка на опрема за видеонадзор се дилеми што…
Аеробик центарот при Спортскиот центар „Јане Сандански", освен што нуди фит програми за возрасни, нуди и детски дисциплини. Вашите деца може да бидат дел од часовите…
Игротека „Бајка" оваа недела подготви специјална велигденска програма за сите посетители.  Во понеделник (10.04.2017) од 18:00 часот ќе изработуваме велигденски украси, односно ќе декорираме велигденски јајца, кошнички и…
Отсега можете да бидете во тек со сите последни новости и идни настани во игротека „Бајка" на нашата нова фан-страна на Facebook. Оваа недела во игротека „Бајка", уште од…
Top