Често зброуваме за проблемите со кои секојдневно се соочуваат девојките, бидејќи очигледно им нема крај. А, најдобро е кога тоа го правиме на интересен начин…
Игротека ,,Бајка" подготви нова креативна работилница за оваа недела.  Во четврток (15.06.2017) со почеток од 19:00 часот, дечињата заедно со нашите дадилки ќе изработуваат бубамари од хартија во…
Експертите веруваат дека првата година од животот е најважна за правилен развој и учење, но понекогаш е тешко да се пронајдат нови начини како сето…
Во продолжение погледнете ја неделната програма во игротека „Бајка", активностите и термините за роденденски забави.Слободни активности за сите дечиња, и користење и забавување со сите играчки…
Игротеката Бајка во СЦ Јане Сандански и оваа недела со интересна програма за креативни работилници и активности за најмладите. Во понеделник (08.05.2017) и среда (10.05.2017) во…
Игротека „Бајка" оваа недела ве поканува во нашата игротека на претстава и слободни активности во текот на целиот ден, што значи дека сите играчки и многубројните реквизити…
Top