Откако ѝ здодеало да ги гледа ретушираните фотографии од постпородилните тела на социјалните мрежи, една мајка одлучила да ја сподели својата реалност. Кристен Суливан објавила…
Дајте музика е серијалот со кој израснаа неколку генерации, а децата имаа модели на позитивна идентификација, каде преку игра, забава и песна се испраќаа пораки…
Модните ангажмани се повеќе се засилуваат со почетокот на Септември и моделите стануваат се позафатени. Овој пат ангелот на Викторија Сикрет заедно со својата ќерка…
Внимателно погледнете ја сликата - на неа се наоѓаат две жени кои седат и гледаат една во друга, додека меѓу нив се наоѓа детенце на…
По информациите дека на социјалните мрежи се отворени профили наменети за корисници од земјите на поранешна Југославија, кои без забрана или цензура отворено повикуваат на…
На интернет е достапна нова апликација која е вистинска радост за родителите – вашите деца нема да можат повеќе да ги игнорираат вашите повици. Апликацијата…
Top