Добил „BMW“ од 50.000 долари, а потоа го турнал во река! Причината ќе ве изненади

Неименуваниот Индиец бил толку многу разочаран со автомобилот кој го добил како роденденски подарок од својот татко што веднаш се одлучил да го направи овој радикален потег.

Ова младо момче автомобилот кој го добил од својот татко во вредност од 50.000 долари го турнал во вода поради тоа што наместо „BMW“ сакал „Јагуар“.

Тој бил толку многу разочаран и лут што новиот автомобил го турнал во реката која се наоѓа на северната индиска држава Харијана.

Полицијата покренала истрага за целата ситуација.

Top