Студентка во долна облека играла на јарбол, а поради силниот ветер паднала од неколку метри висина

Студентка за време на распуст во Тексас одлучила да се искачи на јарбол кој бил поставен на плажата на кој се виорело знамето на едно братство од факултет. Одлучила да го направи тоа без никаква опрема. 

Поради силниот ветер, а веројатно и нејзината тежина, јарболот започнал полека да се витка и притоа паднал. Девојката цело време се држела за шипката.

Многумина од младите момчиња и девојчиња кои биле присутни ја снимале и врескале. Откако паднала се здобила само со модрици. Како што рекла, некои девојки кои биле подебели од неа успеале само да се искачат на метар и половина, а таа сметала дека може повеќе од нив.

Top