Мобилен телефон ѝ го разнесе лицето додека телефонираше

Жена вработена во индонезиска државна служба е повредена откако нејзиниот мобилен телефон експлодираше додека телефонирала.

27-годишната Нетиа доби изгореници на лицето од телефонот кој што бил приклучен на полнач. Таа најпрвин успеа да стане и да побегне, но подоцна од шокот се онесвестила и колегите итно ја пренеле во болница.

Top