Ваквo видео од вселената досега никогаш не сте виделе - ќе ве остави без зборови

Вселената е вечната мистериј за човекот затоа што снимките од вселената масовно се шират и се споделуваат. На интернт се појави снимка во HD резолуција од вселената, а фотографиите кои биле направени тогаш сигурни сме дека никогаш сте немале можност да ги видите.

 

Top