Најдобрите смартфони кои може да ги купите во 2019 година

Со толку многу слични, но сепак различни во спецификации телефони, тешко е човек да одлучи кој е најдобриот избор при потрагата по нов уред. Затоа, решивме да формираме една кратка листа:

Ова се најдобрите телефони кои може да ги купите во 2019 година - барем досега.

1. iPhone XS и XS Max

Best smartphone you can buy right now in 2019

 

2. Samsung Galaxy S10 и S10 Plus

Best smartphone you can buy right now in 2019
 
 
3. Google Pixel 3 XL
Best smartphone you can buy right now in 2019
 
4. Huawei P30 Pro

Best smartphone you can buy right now in 2019

 
5. Sony Xperia 1
Best smartphone you can buy right now in 2019
 
 
6. OnePlus 7 Pro

Best smartphone you can buy right now in 2019

primer 8

Top