Магазинот Форбс пишува за апартманот во Скопје кој е уреден во стилот на Салвадор Дали

Од големите куќи и шик апартмани во космополитски градови до историски замоци во оддалечени земји, патниците имаат пристап до ретки и луксузни апартмани благодарение на сервисите кои изнајмуваат недвижности за туристи. И верувале или не еден од тие лускузни апартмани во далечните земји се наоѓа во Скопје.

Како што вели престижниот магазин Форбс за сите оние кои бараат нешто лускузно и надреално ова е апартман инспиран од Салвадор Дали. Изнајмувањето на апартманот чини 44 долари, а во цената е вклучен приватен лифт и паркинг.

Погледнете ги фотографиите од овој простор кои го предизвика светскиот интерес:

Top