Се ближи Нова година: Неколку идеи како да го украсите домот за празнично расположение

Крајот на годината се приближува, што значи желбата за новогодишно украсување полека, но сигурно го достигнува својот врв.

Бидејќи сигурно не сакате домот да ви изгледа исто како лани, ви предлагаме 20 нови, креативни идеи кои може да ги искористите за да го зголемите празничното расположение.

1. Облечете ги ногарките на масите и столчињата.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-05.jpg

2. Навлаките за столчиња исто така оваа година ги доживуваат своите 5 минути слава.

 

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-04.jpg

3. Винските шишиња нема да бидат здодевни ако им облечете џемперчиња.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-03.jpg

4. Исто така, во нив може да ги ставите сијаличките.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-02.jpg

5. Поставете венчиња и внатре низ домот, не само на влезната врата.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-07.jpg

6. Направете икебани во дрвени гајби. Наполнете ги со зеленило, шишарки, лампиони, пропрскајте со вештачки снег...

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-06.jpg

7. Сите дрвца и тапи кои ви се наоѓаат дома може да се претворат во рачно изработени украси за на елката.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-10.jpg

8. Направете снешковци од едно чорапче полнето со ориз:

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-09.jpg

9. Освен главната накитена елка, украсете ги ѕидовите со ѕидна елка од сијалички или ленти вештачко зеленило.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-08.jpg

10. На безбоен конец закачете лампиони околу прозорецот.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-01.jpg

11. Украсете ја санката и внесете ја дома.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-11.jpg

12. Кога ви треба нова идеја за новогодишно украсено дрвце:

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-12.jpg

13. Поставете ќебенце под новогодишната елка.

se-nablizuva-nova-godina-13-idei-kako-da-go-ukrasite-domot-za-praznicno-raspolozenie-13.jpg

 

primer 8

Top