Како изгледа летањето во бизнис класа на Qatar Airways?

Постои добра причина зошто авионските карти за бизнис класа се поскапи од економските. Бизнис класата нуди подобра услуга, подобра храна и стјуардеси кои ви се нонстоп на располагање. Еве како изгледа еден таков лет од Њујорк до Катар.